Projekt Beschreibung

doterra-poweroele.de Aroma Touch 2

AromaTouch Masszázs keverék

15ml

TERMÉKLEÍRÁS

Az AromaTouch, a dōTERRA saját védjegyes masszázskeveréke olyan olajok egyedi előnyeit kombinálja, amelyek nyugtató és pihentető hatásaikról ismertek. Az
AromaTouch a ciprus, a borsmenta, a majoránna, a bazsalikom, a grépfrút és a levendula esszenciális olajok tökéletes összhangú keveréke, amely számos fontos
jótékony hatásával válik sokféle masszázstechnika előnyére. Ez a népszerű keverék egyben nélkülözhetetlen eleme a dōTERRA AromaTouch Technique masszázs
technikának is, amely az esszenciális olajok teljes testre kiterjedő, átfogóan jó közérzetet biztosító alkalmazásának szabadalmazott módszere.

HASZNÁLATI MÓDOK

• Alkalmazza a nyak és a vállak területén az ellazító és feszültségcsökkentő hatásért, vagy keverje hordozóolajjal, és használja masszázshoz.
• Részesítse szeretteit olyan kézmasszázsban, amelyhez az AromaTouch kézi technikát és az AromaTouch esszenciálisolaj-keveréket alkalmazza.
• Elegyítse keserűsóval, és vegyen benne egy forró fürdőt.
• Nyugtató és pihentető hatású
• Hozzájárul a feszültségérzet csökkentéséhez
• Aromatikus élménnyel gazdagítja a nyugtató masszázsokat.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Külsőleges alkalmazás: Masszázshoz keverjen össze belőle 5 cseppet 10 ml hordozóolajjal. Fürdőhöz keverjen össze belőle 5 cseppet 5 ml hordozóolajjal. Illatszerként keverjen össze belőle 1 cseppet 10 csepp hordozóolajjal.

FIGYELMEZTETÉS

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha Ön várandós, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést. A termék felvitelét követő 12 órán át kerülje a napfényt vagy UV-sugárzást.

Összetevők

Ciprusnövényből, borsmentanövényből, majoránnalevélből, bazsalikomlevélből, grépfrúthéjból, levendulavirágból kivont esszenciális olajok.

Aroma jellemzői

Tiszta, friss, mentás, púderes

doterra-poweroele.de kann aromatisch angewendet werden
doterra-poweroele.de Kann verdünnt werden
doterra-poweroele.de kann innerlich angewendet werden
doterra-poweroele.de für äusserliche Anwendung
T = Äußerliche Anwendung
N = kann unverdünnt verwendet werden
I = Kann innerlich angewendet werden
A = Kann aromatisch verwendet werden
doTERRA Poweröle Logo
„Globális betakarító és előállító hálózatunk Olaszországtól Madagaszkárig, Indiától Korzikáig terjed. Csak a legtisztább, leghatásosabb illóolajok kerülhetnek a garantáltan tiszta, terápiás minőségű olajok közé“.
doTERRA