Projekt Beschreibung

doterra-poweroele.de cedarwood

Cedarwood (Cédrusfa) – Juniperus virginiana

15ml

TERMÉKLEÍRÁS

Az intenzív árnyalatairól és meleg, fás illatáról ismert vörös cédrus esszenciális olaj jótékony hatások hosszú sorát kínálja. A vörös cédrus a legerőteljesebb kiegyensúlyozó hatást kiváltó olajok egyike, amellyel egy-egy hosszú nap végén nyugalmat árasztó légkört teremthet. A hideg éghajlati övben honos fafajta jellemzően a magas hegyoldalakat kedveli, és akár 30 méter magasra is megnő. A vörös cédrus esszenciális olaj pedig a fa nagyságát és erejét idéző vehemenciával biztosít számunkra jó közérzetet és vitalitást. Külsőleg alkalmazva a vörös cédrus esszenciális olaj tisztító hatást fejt ki. Emellett pedig masszázsterápiás célokra is gyakran alkalmazzák szellemi és testi pihenés és megnyugvás céljából.


HASZNÁLATI MÓDOK

• Edzés előtt masszírozzon belőle egy-két cseppet a mellkasában, hogy kellően kiegyensúlyozott és összeszedett legyen.
• Vigyen fel egy cseppet közvetlenül az érintett területre, hogy csökkentse a bőrhibák megjelenését.
• Párologtassa a vörös cédrus esszenciális olajat otthonában, a munkahelyén vagy a dolgozószobájában párologtató készüléke segítségével, hogy segítsen növelni önbizalmát.
• Használja egy hosszú nap végén, hogy érzelmi egyensúlyt és pihentető légkört teremtsen.
• Állítsa össze saját, otthoni rovarriasztó készítményét doTERRA frakcionált kókuszolajból és vörös cédrus esszenciális olajból.


HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Párologtatva: Cseppentsen három vagy négy cseppet egy tetszőleges párologtatóba.
Helyileg: Helyileg: Masszázshoz keverjen össze belőle öt cseppet 10 ml hordozóolajjal. Fürdőhöz keverjen össze belőle 5 cseppet 5 ml hordozóolajjal. Illatszerként keverjen össze belőle 1 cseppet 10 csepp hordozóolajjal.


FIGYELMEZTETÉS

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha Ön várandós, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.


ELSŐDLEGES ELŐNYÖK

A vörös cédrus esszenciális olaj a szellem és a test számára egyaránt nyugtató és kiegyensúlyozó tulajdonságokat biztosít.
• Kiegyensúlyozó tulajdonságainak köszönhetően testmozgás előtt alkalmazva gondoskodik a jó közérzetéről és a vitalitásáról, ami segít az összpontosításban.
• A vörös cédrus olajának tisztító tulajdonságai a bőrhibák megjelenésének csökkentéséhez is hozzájárulnak.
• A vörös cédrus esszenciális olaj kémiai összetételénél fogva rovarriasztóként is hatékonyan alkalmazható bármely évszakban.
• Az ősi civilizációkban is évszázadokon át számtalan módon alkalmazták mind az olajat, mind magát a fát.

doterra-poweroele.de kann aromatisch angewendet werden
doterra-poweroele.de für äusserliche Anwendung
doterra-poweroele.de verdünnen für junge haut
T=külsőleg használandó
N=hígítás nélkül használható
I=belsőleg is használható
A= aromaterápiásan is használható
S=fiatalok és érzékeny bőrűek számára hígítva ajánlott
doTERRA Poweröle Logo
„Globális betakarító és előállító hálózatunk Olaszországtól Madagaszkárig, Indiától Korzikáig terjed. Csak a legtisztább, leghatásosabb illóolajok kerülhetnek a garantáltan tiszta, terápiás minőségű olajok közé“.
doTERRA