Projekt Beschreibung

Arise – Megvilágosító keverék

5ml

Vásárolj most

TERMÉKLEÍRÁS

Gyakran megesik, hogy miközben céljaink elérésére és álmaink megvalósítására törekszünk, kihívásokkal találjuk szemben magunkat, és olykor a lendületünk is alábbhagy. A pozitív megerősítések napi gyakorlatával, hangulatjavító jógapózokkal és üdítő aromákkal azonban leküzdhetjük ezeket az akadályokat. A dōTERRA frakcionált kókuszolajos bázishoz adott grépfrút, citrom, illatcserje, orvosi citromfű és szibériai fenyő esszenciális olajokból készülő Megvilágosító keveréke inspirációul szolgál, hogy igyekezzünk a lehető legtöbbet kihozni magunkból. A keverék aromája erősíti a stabilitás és a szabadság érzését, növeli a test állóképességét, valamint bátorsággal és örömmel tölti meg a szívet.

HASZNÁLATI MÓDOK

• Vigyen fel belőle a halántékra, a csuklókra és a nyakra a felhőtlen jókedvért.
• Élvezze az Arise kínálta előnyöket, miközben teljesítményét újabb szintre igyekszik emelni.
• Alkalmazza az Arise keveréket a következő jógapózok gyakorlása közben: álló póz, nyújtás oldalra felemelt karokkal és félhold.
• Használhatja jógagyakorlatokhoz vagy a nap bármely szakában.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Aromatikus felhasználás: Tegyen belőle néhány cseppet párologtató ékszerbe, használja párologtatásra alkalmas természetes dolomittal vagy lávakővel.
Külsőleges alkalmazás: Vigyen fel belőle egy-két cseppet a kívánt területre. További óvintézkedésekről alább olvashat
.

FIGYELMEZTETÉS

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha Ön várandós, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést. A termék felvitelét követő 12 órán át kerülje a napfényt vagy UV-sugárzást.

ELSŐDLEGES ELŐNYÖK

• Támogatja a jógagyakorlatok hatékonyságát
• Hozzájárul a jó kedélyállapothoz, a tisztánlátáshoz és a bátorság érzéséhez
• Lendületet ad a célok eléréséhez és a jobb teljesítményhez

Összetevők

Citromhéjból, grépfrúthéjból, szibériai fenyőből, illatcserje virágából és orvosi citromfű leveléből kivont esszenciális olajok frakcionált kókuszolajos bázisban

Aroma Jellemzői

Citrusos, virágokban gazdag, édes, üdítő

doterra-poweroele.de kann aromatisch angewendet werden
doterra-poweroele.de für äusserliche Anwendung
T=külsőleg használandó
N=hígítás nélkül használható
I=belsőleg is használható
A= aromaterápiásan is használható
S=fiatalok és érzékeny bőrűek számára hígítva ajánlott
doTERRA Poweröle Logo
„Globális betakarító és előállító hálózatunk Olaszországtól Madagaszkárig, Indiától Korzikáig terjed. Csak a legtisztább, leghatásosabb illóolajok kerülhetnek a garantáltan tiszta, terápiás minőségű olajok közé“.
doTERRA