Projekt Beschreibung

Salubelle – Szépség keverék

10 ml-es golyós kiszerelés

Vásárolj most

TERMÉKLEÍRÁS

Ezt a szabadalmazott keveréket olyan ritka esszenciális olajok elegye alkotja, amelyekre a történelem során gyakorta támaszkodtak szépítő hatásaikért. A Salubelle™ Szépség keverék megalkotásakor a bőr erősítése és táplálása, valamint a bőröregedés látható jeleiért felelős tényezők mérséklése volt a cél. A benne található egyedülálló esszenciális olajokat célzott szakértelemmel válogatták össze azért, hogy segítsenek megőrizni a bőr simaságát, fokozni a ragyogását és fiatalos megjelenést kölcsönözni neki. A Salubelle™ könnyedén felszívódik a bőrbe, így mérsékli a felszíni és a mélyebb ráncok megjelenését, valamint a bőr öregedését. A praktikus golyós kiszerelésnek köszönhetően a Salubelle™ keverék könnyedén felvihető az arcra, a nyakra és a dekoltázsra.

HASZNÁL

• Vigye fel a Salubelle keveréket vékony rétegben az arcára, a nyakára és a dekoltázsára, majd alkalmazza ismételten a problémásabb területeken. Következő lépésként használja a tetszésének megfelelő doTERRA hidratáló krémet.
• Alkalmazza a bőrhibák megjelenésének csökkentése érdekében.
• Építse be mind a reggeli, mind az esti arcápolási rutinjába.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Külsőleges alkalmazás: A bőrérzékenység minimálisra csökkentése érdekében hígítsa hordozóolajjal. További óvintézkedésekről alább olvashat.

FIGYELEM

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha Ön várandós, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést. A bőrérzékenység minimálisra csökkentése érdekében hígítsa hordozóolajjal.

ELSŐDLEGES ELŐNYÖK

• Segít csökkenteni a bőrhibák megjelenését
• Fiatalosabb bőrt eredményez
• Simább, ragyogóbb bőrt eredményez.

Összetevők

tömjéngyanta, hawaii szantálfa, levendulavirág, mirhagyanta, szalmagyopárvirág, rózsavirág esszenciális olajok

Aroma Jellemzői

fás, fűszeres, gazdag, üdítő

doterra-poweroele.de kann aromatisch angewendet werden
doterra-poweroele.de für äusserliche Anwendung
doterra-poweroele.de Kann verdünnt werden
T=külsőleg használandó
N=hígítás nélkül használható
I=belsőleg is használható
A= aromaterápiásan is használható
S=fiatalok és érzékeny bőrűek számára hígítva ajánlott
doTERRA Poweröle Logo
„Globális betakarító és előállító hálózatunk Olaszországtól Madagaszkárig, Indiától Korzikáig terjed. Csak a legtisztább, leghatásosabb illóolajok kerülhetnek a garantáltan tiszta, terápiás minőségű olajok közé“.
doTERRA