Projekt Beschreibung

doterra-poweroele.de Intune 2

InTune – Figyelmet segítő keverék

10 ml-es Golyós Kiszerelés

Vásárolj most

TERMÉKLEÍRÁS

A InTune egy olyan szabadalmazott esszenciálisolaj-keverék, amelynek a belégzése segíti a koncentrációt. Kortól függetlenül előfordul néha, hogy nehezünkre esik kitartóan egy adott feladatra összpontosítani a figyelmünket. A dōTERRA InTune Figyelmet segítő keverékhez nagy gonddal összeválogatott esszenciális olajok együttes erővel támogatják azoknak az erőfeszítéseit, akik nehezen tudnak figyelni, és az előttük álló feladatra koncentrálni. A szantálfa, tömjén és zöldcitrom esszenciális olajok serkentik a befogadóképességet, miközben a pacsuli, az ilang ilang és a római kamilla pihentető, nyugodt légkört teremt.

HASZNÁLATI MÓDOK

• Alkalmazza külsőleg a csuklóján, hogy segítsenösszpontosítania munka közben.
• Cseppentsen belőle egy agyagmedálra, és helyezze el egy íróasztalon vagy a terem egyéb kulcsfontosságú pontján.
• Kenjen belőle gyermeke talpára, hogy serkentse vele a koncentrálóképességét, és segítsen fenntartani a figyelmét.
• Kenjen belőle a csuklójára vagy a kézfejére, és lélegezze be mélyen befogadóképessége serkentése érdekében.
• Alkalmazza a halántékán és a tarkóján koncentrációt igénylő feladatok előtt.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Helyileg: Csak külsőleges használatra. Illatszerként, bőrápolás céljából vagy masszázshoz vigye fel a bőrre a golyós adagolóval. A bőrérzékenység minimálisra csökkentése érdekében hígítsa hordozóolajjal. További óvintézkedésekről alább olvashat.

FIGYELMEZTETÉS

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha Ön várandós, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést. A termék felvitelét követő legalább 12 órán át kerülje a napfényt vagy UV-sugárzást.

ELSŐDLEGES ELŐNYÖK

• Az InTune keverék olyan esszenciális olajok szabadalmazott keveréke, amelyek egymást erősítve nyújtanak támaszt azokban a pillanatokban, amikor a figyelme hajlamos lenne elkalandozni.
• Az InTune külsőleg is alkalmazható a koncentráció fokozása és fenntartása céljából.
• Tökéletes partner a tanulásban: segít, hogy 100%-ban a feladatra összpontosítson, és a figyelme közben egy pillanatra se lankadjon.
• A praktikus golyós kiszerelésnek köszönhetően könnyen felvihető.
• Szantálfa, tömjén és zöldcitrom esszenciális olajok gazdagítják a befogadóképesség serkentéséért, valamint pacsuli, ilang ilang és római kamilla a nyugtató légkörért.

Összetevők

Amyris kérgéből, pacsulilevélből, tömjéngyantából, zöldcitrom héjából, ilang ilang virágából, hawaii szantálfából és római kamilla virágából kinyert esszenciális olajok

doterra-poweroele.de kann aromatisch angewendet werden
doterra-poweroele.de für äusserliche Anwendung
doterra-poweroele.de Kann verdünnt werden
T=külsőleg használandó
N=hígítás nélkül használható
I=belsőleg is használható
A= aromaterápiásan is használható
S=fiatalok és érzékeny bőrűek számára hígítva ajánlott
doTERRA Poweröle Logo
„Globális betakarító és előállító hálózatunk Olaszországtól Madagaszkárig, Indiától Korzikáig terjed. Csak a legtisztább, leghatásosabb illóolajok kerülhetnek a garantáltan tiszta, terápiás minőségű olajok közé“.
doTERRA