Projekt Beschreibung

On Guard Fogkrém

125g

Vásárolj most

Leírás

A doTERRA fluoridmentes természetes fehérítő fogkrémje egyesíti a CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade®) illóolajok szabadalmaztatott doTERRA On Guard keverékének védő tulajdonságait más természetes összetevőkkel, amelyek segítik a fogak tisztítását és kíméletes polírozó hatással bírnak. A doTERRA On Guard vad narancs, szegfűszeg, fahéj, eukaliptusz és rozmaring illóolajokból álló keveréke további tisztító hatást nyújt. A borsmenta és a fajdbogyó illóolajai, valamint a xilit, természetes édesítőszer, a doTERRA On Guard természetes fehérítő fogkrémnek egy frissítően egyedi fahéj-menta ízt kölcsönöz, amely egész nap frissen és tisztán tartja leheletét és fogkeféjét.

Fontos

Csak rendeltetésszerűen használja. Tartsa távol gyermekektől.

Hatásai

A dōTERRA On Guard vad narancs, szegfűszeg, fahéj, eukaliptusz és rozmaring illóolajok keveréke, amely tisztítja és frissíti a leheletet.
A mirha illóolaj megnyugtatja a szájat, az ínyt és a torkot.
A borsmenta illóolaj és a doTERRA On Guard keverék kombinálva frissítő fahéj-menta ízt kölcsönöz.
Kimutatták, hogy a kalcium-hidroxi-apati támogatja az erős és egészséges kinézetű fogakat.
A természetes xilit édesítőszer jó ízű, és segít tisztán tartani a fogakat és az ínyt.

doTERRA Poweröle Logo
„Globális betakarító és előállító hálózatunk Olaszországtól Madagaszkárig, Indiától Korzikáig terjed. Csak a legtisztább, leghatásosabb illóolajok kerülhetnek a garantáltan tiszta, terápiás minőségű olajok közé“.
doTERRA