Projekt Beschreibung

doterra-poweroele.de OnGuard 2

doTERRA On Guard habzó szappan

Kiszerelés: 473 ml
Rendelje meg most

A doTERRA On Guard habzó kézmosó gyengéd, egészséges alternatívája a kemény szappanoknak, amelyek kiszáríthatják és irritálhatják az érzékeny bőrt. A DoTERRA On Guard habzó kézmosó a természetesen biztonságos doTERRA CPTG tanúsított tiszta terápiás minőségű illóolajok erejével gazdagodik, a doTERRA egyik legnépszerűbb illóolajkeverékének hatásaival. doTERRA On Guard habzó kézmosó tisztítja és lággyá teszi a kezeket, és élénkítő illatot biztosít az illóolajokból, ami friss és citrusszerű illatot kölcsönöz a kezének.

Használata

  • Nyomja meg a doTERRA On Guard habzó kézmosó adagolót egyszer vagy kétszer, hogy a folyadékot  felvigye a kezére. Habosítsa fel meleg vízzel és alaposan öblítse le.

Fontos

Csak külső használatra. Kerülje a szem környékét és a sérült bőrt. Tárolja hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől távol.

doTERRA Poweröle Logo
„Globális betakarító és előállító hálózatunk Olaszországtól Madagaszkárig, Indiától Korzikáig terjed. Csak a legtisztább, leghatásosabb illóolajok kerülhetnek a garantáltan tiszta, terápiás minőségű olajok közé“.
doTERRA