Projekt Beschreibung

doterra-poweroele.de Purify 2

Purify – Frissítő keverék

15ml

Vásárolj most

LEÍRÁS

Ez a citrusos és fenyős aromájú esszenciális olajokat ötvöző, felemelő keverék könnyed, friss illatot hagy maga után a felületeken és a levegőben egyaránt. A Purify a dōTERRA használóinak egyik kedvenc terméke, ugyanis egy szempillantás alatt leszámol a kellemetlen szagokkal, és hatékonyan tisztítható vele otthonunk valamennyi szeglete. A Purify citromból, zöldcitromból és fenyőből kivont esszenciális olajokat tartalmaz, melyek mind közismertek a tisztító tulajdonságaikról, emellett szibériai fenyő és feketefenyő kivonattal is kiegészül, hogy a levegőt is frissítse. A hozzáadott citromfű, teafa és korianderzöld  ölcsönzi a keveréknek a kizárólag a dōTERRA-ra jellemző, magával ragadó aromát.

HASZNÁLATI MÓDOK

• Frissítsen fel kisebb helyiségeket (vagy autója légterét) úgy, hogy néhány csepp Purify Frissítő keveréket cseppent egy vattapamacsra, majd egy szellőzőnyíláshoz helyezi.
• Használja bőrirritációk enyhítésére.
• Mosás közben adagoljon belőle néhány cseppet az öblítő programhoz, hogy megszabaduljon a kellemetlen szagoktól.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Párologtatás: Cseppentsen három vagy négy cseppet egy tetszőleges párologtatóba. Külsőleges alkalmazás: Masszázshoz keverjen össze belőle 5 cseppet 10 ml hordozóolajjal. Fürdőhöz keverjen össze belőle 5 cseppet 5 ml hordozóolajjal. Illatszerként keverjen össze belőle 1 cseppet 10 csepp hordozóolajjal.

FIGYELMEZTETÉS

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha Ön várandós, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést. A termék felvitelét követő 12 órán át kerülje a napfényt vagy UV-sugárzást.

ELSŐDLEGES ELŐNYÖK

• Frissítő aroma.
• Eltávolítja a kellemetlen szagokat, és tisztítja a levegőt.
• Jótékony hatást gyakorol az irritált bőrre.

Összetevők

citromhéjból, szibériai fenyő tűleveléből, citromfűből, zöldcitrom héjából, teafa leveléből, korianderzöldből kivont esszenciális olajok.

Aroma jellemzői

friss, légies, gyógynövényes.

doterra-poweroele.de kann aromatisch angewendet werden
doterra-poweroele.de für äusserliche Anwendung
doterra-poweroele.de Kann verdünnt werden
T=külsőleg használandó
N=hígítás nélkül használható
I=belsőleg is használható
A= aromaterápiásan is használható
S=fiatalok és érzékeny bőrűek számára hígítva ajánlott
doTERRA Poweröle Logo
„Globális betakarító és előállító hálózatunk Olaszországtól Madagaszkárig, Indiától Korzikáig terjed. Csak a legtisztább, leghatásosabb illóolajok kerülhetnek a garantáltan tiszta, terápiás minőségű olajok közé“.
doTERRA