Projekt Beschreibung

doterra-poweroele.de terrashield

TerraShield Spray – Kültéri keverék

30ml

Vásárolj most

LEÍRÁS

A TerraShield Spray olyan esszenciális olajokat és egyéb növényi olajokat tartalmaz, amelyek közismerten természetes, biztonságos módon nyújtanak kültéri védelmet. Ez a korszerűsített formula az esszenciális olajok válogatott keverékéből tevődik össze, köztük ilang ilangból, vörös cédrusból, macskamentából,  citromos eukaliptuszból, litseából, óriás tujából, nootka fából és vaníliabab abszolútumból – melyek mind a kellemetlen környezeti hatásokkal szemben nyújtott védelmükről ismert, speciális kémiai vegyületeket tartalmaznak. A Terrashield Spray tökéletes azok számára, akik szeretnék a Terrashield Kültéri keverék  lőnyeit egy kényelmes, magukkal vihető szórófejes üvegben tudni.

HASZNÁLATI MÓDOK

• Vigyen fel a TerraShield keverékből a lábára, a karjára és a nyakára, mielőtt a szabadba menne, vagy párologtassa a teraszon.
• Vigye magával a TerraShield keveréket, ha kempingezni vagy kültéri programokra indul.
• Permetezzen a TerraShieldből az ajtóra, az ablaktömítésekre és a sátorra.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Külsőleges alkalmazás: Vigye fel a kívánt területekre kültéri tevékenységek előtt. Szükség szerint néhány óránként vigyen fel belőle újra.

FIGYELMEZTETÉS

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha Ön várandós, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel,belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést

ELSŐDLEGES ELŐNYÖK

• Hatásos és természetes védőrétegként funkcionál.
• A család bármely tagja biztonsággal használhatja.

Összetevők

frakcionált kókuszolaj, ilang ilang virága, tamanu magja, nootka fa, cédrusfa, macskamenta, citromos eukaliptusz levele, litsea gyümölcse, vaníliabab abszolútum, óriás tuja.

doterra-poweroele.de kann aromatisch angewendet werden
doterra-poweroele.de für äusserliche Anwendung
doterra-poweroele.de Kann verdünnt werden
T=külsőleg használandó
N=hígítás nélkül használható
I=belsőleg is használható
A= aromaterápiásan is használható
S=fiatalok és érzékeny bőrűek számára hígítva ajánlott
doTERRA Poweröle Logo
„Globális betakarító és előállító hálózatunk Olaszországtól Madagaszkárig, Indiától Korzikáig terjed. Csak a legtisztább, leghatásosabb illóolajok kerülhetnek a garantáltan tiszta, terápiás minőségű olajok közé“.
doTERRA