Projekt Beschreibung

Thinker – Figyelmet Segítő Keverék Gyerekeknek

10 ml-es Golyós Kiszerelés

Vásárolj most

TERMÉKLEÍRÁS

A Thinker Figyelmet segítő keverék bárki számára ideális napi szintű használatra olyan helyzetekben, amikor túl sok a zavaró tényező. A Thinker keveréket úgy tervezték, hogy elősegítse az éberséget, és fokozza a befogadókészséget, ezért tökéletes megoldást kínál, ha a figyelemre és a koncentrációra kerül a hangsúly. A Thinker tökéletesen elegyíti a vetiver, a borsmenta, a klementin és a rozmaring esszenciális olajokat az érzékeny bőrhöz is kíméletes frakcionált kókuszolajjal, így természetes éberségfokozóként működik. Kenjen a Thinker keverékből a halántékára, a csuklójára és a tarkójára, és máris tisztább képet tud majd alkotni az adott helyzetről. A klementin jótékony, felemelő hatása révén a Thinker támogatja Önt egy adott feladatra való koncentrációban. Sajátos gyógynövényes és egy leheletnyit édeskés aromája hozzájárul ahhoz, hogy még a zűrzavaros helyzetekben is megőrizzük a tisztánlátásunkat. Ha a kreativitás és az összpontosítás nagyobb fokú kibontakoztatását támogató, pozitív környezetet szeretne teremteni, építse be a Thinker keveréket a mindennapi tanulási rutinjába.

HASZNÁLATI MÓDOK

• Tartsa a Thinker keveréket mindig kéznél a táskájában vagy gyermeke hátizsákjában, és használja délutánonként, hogy ne zökkenjen ki a feladatából, és ne szűnjön meg a figyelme.
• Alkalmazza a Thinker keveréket olyankor is, amikor egy nagy adag pozitivitásra van szüksége.
• Támogassa a tanulási folyamatát, és segítse a kreativitását azáltal, hogy a tanulásra szánt idő alatt a Thinker keveréket használja.
• Kenjen belőle a csuklójára vagy a kezére, hogy belélegezésével könnyebben megértse az adott helyzetet.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Aromatikus felhasználás: Tegyen belőle párologtató ékszerbe, használja párologtatásra alkalmas természetes dolomittal vagy lávakővel.
Külsőleges alkalmazás: Vigye fel a kívánt területre. Használatát felnőtt felügyelete mellett javasoljuk.

FIGYELMEZTETÉS

3 éves kor alatti gyermekektől elzárva tárolandó. Előfordulhat bőrérzékenység. Ha Ön orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel, szájjal és érzékeny területekkel való érintkezést.

ELSŐDLEGES ELŐNYÖK

• Segít a figyelem összpontosításában és fenntartásában azoknak, akik e téren nehézségekkel küzdenek
• Javítja az éberséget
• Növeli az önbizalmat

Összetevők

vvetiver, borsmenta, klementin és rozmaring, bázisként frakcionált kókuszolaj

Aromatikus Jellemzői

földes, mentás, gyógynövényes

doterra-poweroele.de kann aromatisch angewendet werden
doterra-poweroele.de für äusserliche Anwendung
T=külsőleg használandó
N=hígítás nélkül használható
I=belsőleg is használható
A= aromaterápiásan is használható
S=fiatalok és érzékeny bőrűek számára hígítva ajánlott
doTERRA Poweröle Logo
„Globális betakarító és előállító hálózatunk Olaszországtól Madagaszkárig, Indiától Korzikáig terjed. Csak a legtisztább, leghatásosabb illóolajok kerülhetnek a garantáltan tiszta, terápiás minőségű olajok közé“.
doTERRA