Projekt Beschreibung

doterra-poweroele.de

Whisper – Keverék nőknek

5ml

Vásárolj most

Leírás

A doTERRA Whisper Blend keverék nőknek egy összetett és sokszínű olaj, amely minden egyes nő kémiájával kombinálva egyedi személyes illatot hoz létre. A keverék minden illóolajának megvan a maga egyedi, hívogató aromája. Ezek az olajok együttesen összetéveszthetetlen illatot árasztanak, amely megbolondítja mind viselője, mind a körülötte élők érzékeit. A parfüm- és aromaterápiás iparág legértékesebb virágainak tartott jázmin és ylang-ylang eufórikus aromái a pacsuli, a vanília, a fahéj és a kakaó meleg és fűszeres illataival párosulnak, így ez a keverék felülmúlhatatlan összetettséget és aromás hatást kölcsönöz.

Alkalmazás

Vigye fel a csuklóra, a nyakra és a pulzuspontokra az összetéveszthetetlen és egyedi illatához.
Tegyen belőle diffúzorba vagy agyagmedálba az egyedülálló aromaélmény érdekében.
Tegyen egy-két cseppet a tenyerére, és dörzsölje át ruhákra, sálakra és kabátokra, hogy az egész nap megnyugtassa az érzelmeket.
Aromaterápia: Használjon három-négy cseppet az Ön által választott diffúzorba.
Külső használat: Masszázshoz keverjen össze 5 cseppet 10 ml hordozóolajjal. Keverjen össze 5 cseppet 5 ml hordozóolajjal s adja fürdővizéhez. Keverjen össze 1 cseppet 10 csepp hordozóolajjal, s használja mint illatanyagot.

Fontos információk

Lehetséges bőrirritáció. Tartsa távol gyermekektől. Ha terhes, szoptat vagy orvosi felügyelet alatt áll, kérjük, forduljon orvosához. Kerülje a szemmel, a belső füllel és az érzékeny területekkel való érintkezést. A termék felhordása után 12 órán keresztül kerülje a napfényt és az UV-sugarakat.

Hatásai

Kombinálva az egyes viselők kémiai tulajdonságával, gyönyörű, egyedi és személyes illatot hoz létre.
Melegítő, pézsma illatú.
Elbűvöli az érzékeket.

Fő összetevők:
Frakcionált kókuszolaj, pacsuli levelek, bergamott héja, hawaii szantálfa, rózsa virágok, vanília hüvely, jázmin virág, fahéj kéreg, vetiver gyökér, labdanum levél / szár, kakaó mag, ylang-ylang virág

Aromás leírás:
Pézsma, meleg, fűszeres, szelíd, édes

doterra-poweroele.de kann aromatisch angewendet werden
doterra-poweroele.de für äusserliche Anwendung
doterra-poweroele.de Kann verdünnt werden
T=külsőleg használandó
N=hígítás nélkül használható
I=belsőleg is használható
A= aromaterápiásan is használható
S=fiatalok és érzékeny bőrűek számára hígítva ajánlott
doTERRA Poweröle Logo
„Globális betakarító és előállító hálózatunk Olaszországtól Madagaszkárig, Indiától Korzikáig terjed. Csak a legtisztább, leghatásosabb illóolajok kerülhetnek a garantáltan tiszta, terápiás minőségű olajok közé“.
doTERRA