Hogyan kezdjem?

Az illóolajok használata egyszerű, intuitív és rendkívül előnyös. A sok rendelkezésre álló olaj azonban számtalan kombinációjával és felhasználásával kissé zavaró lehet a kezdők számára. Javasoljuk a „Family Essentials and Beadlet” vagy a „Home Essential” készletet, hogy elindulhasson az illóolajok felfedezésében.

Fontos számunkra, hogy ne csak megvásárolja az olajokat, hanem hogy egészsége és jóléte érdekében fel is használhassa őket. Miután Kiemelt ügyfélként regisztrálta magát és megvásárolta készletét, örömmel segítünk tanácsokkal a továbbiakban.

Azért, hogy megfelelően utána nézhessen mindennek a kezdetekben, javasoljuk hogy szerezze be a 373 oldalas „Modern Essentials“ (LINK) kézikönyvet. A könyv egy csodálatos útmutató, amely részletezi az összes doTERRA illóolaj tulajdonságait és számos felhasználási lehetőséget mutat be.

doterra-poweroele.de Family Essentials

Family Essential Kit

Tökéletes termékkombináció családja egészségéhez.

doterra-poweroele.de Home Essential

Home Essential Kit

A szükséges alap termékek otthoni használatra, beleértve a párologtatókat is.

A dōTERRA termékkatalógusban (LINK) további termékeket és készleteket is talál. Örömmel tájékoztatjuk Önt személyesen az indulási és vásárlási lehetőségekről.

Kérdése van a készletekkel kapcsolatban? Írjon nekünk!

Megerősítem, hogy elolvastam az adatvédelmi irányelveket, és hogy az adataimat ennek megfelelően elektronikus úton gyűjtik és mentik. Adataimat kizárólag a kérésem feldolgozása és megválaszolása céljából használják fel. A kapcsolatfelvételi űrlap benyújtásával elfogadom a feldolgozást.

dōTERRA kezdő készletek

A két kezdő készlet mellett a doTERRA további izgalmas csomagokat is kínál kedvezményes áron. Kattintson és nézze meg csomagjainkat.

Miért jó nekem a készlet megvásárlása?
A doTERRA által kínált készletek nagyon jó ár/érték arányt kínálnak és tartalmazzák a legfontosabb olajokat, amelyek segítségével Ön megismerheti az illóolajokat és azok kiváló hatásait.

Összes Enrollment Kit csomag