Információ a § 5 TMG alapján

Kata Csáki-Lovistyek
doTERRA Wellness Advocate
Am Pulverl 22
DE-85051 Ingolstadt

Kapcsolat

Kapcsolatfelvételi űrlap
WEB: http://www.illoolajvilag.com
E-Mail: info [ at ] illoolajvilag.com

doterra-poweroele-wellness-advocat

Információ:

Ez a doTERRA nem hivatalos magyarországi weboldala. Az Illóolajvilág csapata független doTERRA tanácsadókból áll.

Vitarendezés

Az Európai Bizottság platformot biztosít az online vitarendezéshez:

https://ec.europa.eu/consumers/odr.
E-mail címünket a fenti jogi értesítésben találja meg.

Nem tudunk és nem is vagyunkkötelesek részt venni a fogyasztói választott bírói testület előtti vitarendezési eljárásokban.

Tartalmi felelősség

Szolgáltatóként felelősséggel tartozunk ezen oldalak saját tartalmáért az általános törvényeknek megfelelően, a német telemédiatörvény 7. cikkének (1) bekezdésével összhangban. A TMG 8–10. §-ai szerint szolgáltatóként nem vagyunk kötelesek figyelemmel kísérni a továbbított vagy tárolt harmadik felektől származó információkat, illetve vizsgálni az illegális tevékenységre utaló körülményeket.

Az általános jogszabályok értelmében az információk felhasználásának eltávolítására vagy letiltására vonatkozó kötelezettségek változatlanok maradnak. A felelősség e tekintetben csak attól az időponttól lehetséges, amikor tudomást szerezünk egy konkrét jogi szabálysértésről. Amint tudomást szerezünk az ilyen jogsértésekről, ezt a tartalmat azonnal eltávolítjuk.

A linkekért való felelősség

Ajánlatunk külső, harmadik felektől származó webhelyekre mutató linkeket tartalmaz, amelyek tartalmára nincs befolyásunk. Ezért nem vállalunk felelősséget a harmadik féltől származó tartalomért. Az oldalak szolgáltatója vagy üzemeltetője felelős a linkelt oldalak tartalmáért. A linkelt oldalakon a hivatkozáskor ellenőrizték az esetleges jogi szabálysértéseket. A link létrehozásakor nem ismerhető fel illegális tartalom.

A linkelt oldalak tartalmának állandó figyelemmel kísérése nem ésszerű a jogsértés konkrét bizonyítéka nélkül. Ha tudomást szerezünk jogsértésekről, azonnal eltávolítjuk az ilyen linkeket.

Szerzői jog

A weboldal üzemeltetője által létrehozott oldalak tartalmára és műveire a német szerzői jogi törvények vonatkoznak. A sokszorosításhoz, feldolgozáshoz, terjesztéshez és bármilyen, a szerzői jogok határain kívüli felhasználáshoz az adott szerző vagy alkotó írásbeli beleegyezése szükséges. A weboldal letöltése és másolása csak magáncélú, nem kereskedelmi célokra engedélyezett.

Amennyiben ezen a webhelyen nem az üzemeltető készítette a tartalmat, harmadik felek szerzői jogait betartjuk. Harmadik felek tartalmát egyértelműen jelöljük. Ha mégis tudomást szerezne egy szerzői jog megsértéséről, arra kérjük Önt, hogy erről értesítsen minket. Amint tudomást szerezünk a jogsértésekről, azonnal eltávolítjuk az ilyen tartalmakat.