doterra Wissenschaft

A DoTERRA illóolajok mögött álló tudomány

A doTERRA küldetése a világ legjobb minőségű illóolajainak előállítása és a hozzájuk kapcsolódó természetes wellness termékek kutatása és gyártása. A DoTERRA ezt házon belüli tudósokból álló erős csapattal, valamint magasan képzett tudományos és orvosi tanácsadókkal éri el. A DoTERRA emellett a tudományos haladás élvonalában marad bizonyos tudományos, ipari és orvosi intézményekkel kötött partnerségek révén.

A doTERRA számos kísérleti és klinikai tanulmányát világszínvonalú külső partner laboratóriumok és klinikák végzik.
Ezek a tudósok az adott kutatási területen szerzett tapasztalataik alapján választják ki ezeket a partnereket.

A doTERRA emellett számos klinikát és egyetemet támogat, amelyek részt vesznek az illóolajok és a kapcsolódó természetes anyagok kutatásával kapcsolatos tanulmányokban.

Fedezze fel a tudományt a doTERRA  termékek mögött.

Aromatic Plant Research Center

doterra APRC

Az APRC  kompromisszumok nélküli kutatási, elemzési és tesztelési szolgáltatásokat nyújt az orvostudomány, egyetemi tudományos és tágabb illóolajjal foglalkozó közösségek számára szerte a világon. Az APRC egy független laboratórium, amely minőségellenőrzéseket végez az illóolajok tisztaságának ellenőrzésére.

A Növénykutató Központ 50 különböző cég illóolajait tesztelte. Az eredmény azt mutatta, hogy az 50 tesztelt vállalat 95% -a NEM TELJESEN TISZTA olajat értékesít. Az 50 tesztelt vállalat közül csak háromat találtak, amelyek a TISZTA és NEM HAMISÍTOTT termékeket értékesítenek. Közülük az egyik a doTERRA.

További információk az Aromatic Plant Research Center-ről.